Gratis fragt På alle ordre til Danmark
Hurtig levering Levering på 1-2 dage

Vilkår

Velkommen til RE:DESIGNED by Dixie. Ved handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på Dixie.dk.

Alle priser er inklusive moms og opgivet i danske kroner. Vi modtager Dankort, Visa/Dankort, Mastercard og Visa Electron i shoppen.

Dixie.dk tager forbehold for udsolgte varer, trykfejl samt prisændringer. 

Levering

Vi tilbyder på nuværende tidspunkt kun levering til kunder i Danmark, Grønland og Færøerne. Ved bestilling afsendes ordren indenfor 1 til 3 hverdage. Normal leveringstid til adresser i Danmark er 2-3 hverdage efter ordreafsendelse. Alle varer sendes med GLS til nærmeste pakkeshop. Ønsker du levering på din arbejdsplads vælger du GLS til en erhvervs adresse, når du går til kassen.

Alle varer leveres så længe lager haves.

Der tillægges et fragtgebyr på 39 DKK på køb op til 200 DKK. Alle køb over 200 DKK sendes fragtfrit. 

For levering til Grønland og Færøerne tillægges et fragtgebyr på 200 DKK. Ved køb over 2000 DKK sendes fragtfrit.

Leveringstid til Grønland er 17-27 dag og vi sender med PostDanmark som Økonomipakke.

Leveringstid til Færøerne er 11-16 dag og vi sender med PostDanmark som Økonomipakke.

Ombytning

Skulle du mod forventning fortryde købet, kan enhver vare returneres. Indenfor 14 dage fra den dato, du har modtaget varen, skal du oplyse os om at du ønsker at returnere varen, herefter har du yderligere 14 dage til at få varen sendt retur.

For at returnere en vare skal du udfylde den returseddel, som du modtog sammen med pakken, og sende den med varen, hvorefter vi tilbagefører beløbet for varen når denne er modtaget på vores lager.

Hvis du ønsker en anden vare, skal denne have samme pris. Hvis vi ikke har den ønskede vare på lager, vil varebeløbet blive tilbageført indenfor 7 dage eller hurtigst muligt. Returfragt for ombyttede varer refunderes ikke.

Reklamationer

Dixie kontrollerer alle varer inden afsendelse. Skulle der alligevel være fejl ved en ekspedition henvises du til at kontakte os for at få en returlabel. Denne label dækker fragten med GLS, så du skal blot sætte den på din pakke og aflevere den i din nærmeste GLS pakkeshop. I pakken beder vi dig vedlægge retursedlen, som fulgte med, da du fik varen. Hvis du ikke har retursedlen mere sender vi dig gerne en ny. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen. Når du handler på dixie.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Varer der returneres med reklamation, bliver repareret eller erstattet af en ny leverance indenfor 7 dage fra modtagelsen. Haves erstatningsvare ikke, vil det betalte beløb blive krediteret indenfor 7 dage. 

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og med GLS returlabel som du har fået af os.

Sikkerhed

Ingen personlige oplysninger, der registreres hos Dixie.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos RE:DESIGNED by Dixie. De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer, bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. 

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil, som gemmes på din egen computer. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browser indstillingerne.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk i ukrypteret form og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Dixie.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen, hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos Dixie, således man løbende modtager nyheder og anden information fra os. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger, og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang, det ønskes.

Har du spørgsmål er du velkomment til at kontakte os.

Dixie Aps
Kometvej 8B
8700 Horsens
Denmark
Tel: +45 75 659 649
CVR: 31583454