Gratis fragt På alle ordre over 200,-
Hurtig levering Mellem 1-2 dage
Dixie.dk

Reklamationer

Dixie.dk kontrollerer alle varer inden afsendelse. Skulle der alligevel være fejl ved en ekspedition henvises du til at kontakte os for at få en returlabel.

Denne label dækker fragten med GLS, så du skal blot sætte den på din pakke og aflevere den i din nærmeste GLS pakkeshop. I pakken beder vi dig vedlægge retursedlen, som fulgte med, da du fik varen. Hvis du ikke har retursedlen mere sender vi dig gerne en ny. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Når du handler på dixie.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Varer, der returneres med reklamation, bliver repareret eller erstattet af en ny leverance indenfor 7 dage fra modtagelsen. Haves erstatningsvare ikke, vil det betalte beløb blive krediteret indenfor 7 dage. 

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage og med GLS returlabel, som du har fået af os.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

GRATIS FRAGT OVER 200,-
HURTIG LEVERING
MULIGHED FOR DELBETALING
Tilbage til toppen af siden